Covid-19 en de V.V.B.

Beste sympathisanten,

De maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan raken ons allemaal hard. Dat heeft een grote impact op ons allemaal en ook op onze vereniging. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Spanje neemt weer toe en houdt de gemoederen flink bezig. Om te voorkomen dat het coronavirus zich kan verspreiden is het belangrijk om je aan een aantal basisregels te houden en vooral om de drukte te vermijden.

In het kader van de aangescherpte coronamaatregelen hebben wij goed overleg gehad met de gemeente Benidorm en de horeca.

Helaas hebben we hierop als bestuur moeten besluiten om vooralsnog
alle geplande evenementen voor de rest van dit jaar ‘on hold’ te zetten.

Ondertussen zullen wij in nauw overleg met de veiligheidsregio blijven bekijken welke mogelijkheden er nog zijn.

Zodra we weer samenkomsten kunnen organiseren zullen wij deze op de bekende wijze communiceren.

De liefhebbers van het biljarten konden nog enkele weken verder ‘stoten’ op dinsdag maar een aantal besmettingen binnen de biljartgroep deed ons besluiten om ook dit evenement even ‘on hold’ te zetten.

De geïnteresseerden van de ‘Hobbyclub’ kunnen hun hobby blijven uitoefenen op donderdagnamiddag gewoon omdat deze een zeer kleine groep vormen en steeds in dezelfde ‘bubbel’ samenwerken.

Het spijt ons dat wij geen betere berichten kunnen melden maar wij rekenen op begrip van onze leden voor deze beslissingen van het bestuur.

Namens het bestuur van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm,

Anita Leydens, voorzitster.

Wordt vervolgd…

Maar hou het vooral veilig en gezond!

Net gemist