Enkele activiteiten van de V.V.B.

De activiteiten van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm beperken zich niet enkel tot het organiseren van regelmatige gezellige ontmoetingen met of zonder etentjes maar aansluitend bieden we nog andere activiteiten en/of evenementen aan.

Het ene is meer geschikt om je buurvrouw of -man naartoe mee te nemen, het andere om je eigen hobby op te bouwen of in aanwezigheid van vrienden naartoe te komen op een ontspannen manier.

Kijk vooral uit naar wat bij jou past en kom eens langs want we willen je dolgraag ontmoeten!

Onze activiteiten gaan meestal door van de maand oktober tot half april.

Interesse in Spaans leren? Spaanse lessen op jouw niveau. Deze mogelijkheid bieden we jou aan bij de V.V.B. – Mail naar: secretaris@vvbenidorm.be
Het petanque of Jeux de boules is een leuk gezelschapsspel dat in open lucht kan doorgaan.
Liefhebbers kunnen steeds terecht op donderdag van 10u00 tot 12u00 in het “Séquia Mare” park, dit is op het kruispunt van de Avenida Europa en de N332.
Gezien dit een buitenactiviteit is moeten we ook rekening houden met de weersomstandigheden en daarom is het aangewezen om vooraf contact op te nemen met Marc – Tlf. 655 879 711
Leden die graag dansen (voornamelijk linedance) hebben de kans om dit te doen in Hotel Helios. Jeanine Devos vangt deze leden daar graag op met de nodige begeleiding.
De sessies zijn gratis en ze vinden plaats op dinsdag en vrijdag, telkens van 16u30 tot 18u30. De deelname is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Even een kijkje komen nemen kan natuurlijk ook maar het dansen zal opnieuw aanvangen van zodra de veiligheidsvoorschriften i.v.m. de covid-maatregelen in Spanje het toelaten.
Ari-Stoteles is één grote vriendenkring want tenslotte is het toch om de ontspanning en gezelligheid te doen! Officieel loopt het biljarten door enkel in de zomer maar als het echt te warm wordt dan biljarten we ’s avonds i.p.v. ’s middags. De biljarttafels staan opgesteld bij Eetcafé Moby Dick, Calle Kennedy 5 in Benidorm en het nieuwe biljartseizoen ging van start ‘onder voorbehoud’ van de coronamaatregel op dinsdag 6 oktober 2020.
Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag vertrek om 09u00 aan De Blauwe Walvis, Avenida de Madrid 23 in Benidorm, dit is een Resto op de Levante dijk. Eind maart bloeden deze fietstochten meestal dood en is er praktisch geen volk meer maar ook op dinsdag en donderdag start er een zee beperkte groep fietsers. De tochten beginnen in september met een kleine groep die langzaamaan groeit tot een flinke groep.
De hobbyclub van de V.V.B. komt opnieuw elke donderdagnamiddag samen in de benedenzaal van Edificio Cervantes. (Hoek Europalaan en Calle Lepanto)
Het kaartspel wordt georganiseerd door privépersonen. Deze komen regelmatig, in los verband, samen om te kaarten op donderdagnamiddag bij de Belgische bakker – Panaderia Cafeteria Belga.

Een uurtje actief zijn evenementen (wandelingen, tochten, jeepsafari’s, enz. welke samen met Marco Polo Expediciones worden georganiseerd.

Voor meer details en eventuele commentaren klik je op de afbeelding van de desbetreffende activiteit en ontdek meer over de activiteiten van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm

Net gemist