Enkele activiteiten van de V.V.B.

De activiteiten van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm beperken zich niet enkel tot het organiseren van regelmatige gezellige ontmoetingen met of zonder etentjes maar aansluitend bieden we nog andere activiteiten en/of evenementen aan.

Het ene is meer geschikt om je buurvrouw of -man naartoe mee te nemen, het andere om je eigen hobby op te bouwen of in aanwezigheid van vrienden naartoe te komen op een ontspannen manier.

Kijk vooral uit naar wat bij jou past en kom eens langs want we willen je dolgraag ontmoeten!

Onze activiteiten gaan meestal door van de maand oktober tot half april.

Interesse in Spaans leren? Spaanse lessen op jouw niveau. Deze mogelijkheid bieden we jou aan bij de V.V.B. – Mail naar: secretaris@vvbenidorm.be
De competitieve gymnastiek discipline – de meest beoefende in Spanje – is de ritmische gymnastiek, zijnde de 4e meest beoefende sport onder kinderen en jongeren.
Verder heb je nog de Chinese, Oosterse, gezondheidsoefeningen maar daar kunnen we niet verder op ingaan gezien onze onervarenheid in die disciplines.
Heeft U interesse om meer aan lichaamsbeweging te doen?
Informeer bij Miguel Palacios – Een gediplomeerd lesgever – migulmax@hotmail.com
Leden die graag dansen (voornamelijk linedance) hebben de kans om dit te doen in Hotel Helios. Jeanine Devos vangt deze leden daar graag op met de nodige begeleiding.
De sessies zijn gratis en ze vinden plaats op dinsdag en vrijdag, telkens van 16u30 tot 18u30. De deelname is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Even een kijkje komen nemen kan natuurlijk ook maar het dansen zal opnieuw aanvangen van zodra de veiligheidsvoorschriften i.v.m. de covid-maatregelen in Spanje het toelaten.
Ari-Stoteles is één grote vriendenkring want tenslotte is het toch om de ontspanning en gezelligheid te doen! Officieel loopt het biljarten door enkel in de zomer maar als het echt te warm wordt dan biljarten we ’s avonds i.p.v. ’s middags. De biljarttafels staan opgesteld bij Eetcafé Moby Dick, Calle Kennedy 5 in Benidorm en het nieuwe biljartseizoen ging van start ‘onder voorbehoud’ van de coronamaatregel op dinsdag 6 oktober 2020.
Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag vertrek om 09u00 aan De Blauwe Walvis, Avenida de Madrid 23 in Benidorm, dit is een Resto op de Levante dijk. Eind maart bloeden deze fietstochten meestal dood en is er praktisch geen volk meer maar ook op dinsdag en donderdag start er een zee beperkte groep fietsers. De tochten beginnen in september met een kleine groep die langzaamaan groeit tot een flinke groep.
De hobbyclub van de V.V.B. komt opnieuw elke donderdagnamiddag samen in de benedenzaal van Edificio Cervantes. (Hoek Europalaan en Calle Lepanto)
Het kaartspel wordt georganiseerd door privé personen. Deze komen regelmatig, in los verband, samen om te kaarten op donderdagnamiddag bij de Belgische bakker – Panaderia Cafeteria Belga.

Een uurtje actief zijn evenementen (wandelingen, tochten, jeepsafari’s, enz.. welke in samenwerking met Marco Polo Expediciones worden georganiseerd.

Voor meer details en eventuele commentaren klik je op de afbeelding van de desbetreffende activiteit en ontdek meer over de activiteiten van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm

Net gemist